Levita

 

Állj meg egy pillanatra a mindennapos rohanásban, tedd félre a teendőket, határidőket, munkahelyi stresszt és a rengeteg teendő okozta nyomást, és helyezd kényelembe magad a G-GREEN Interior által tervezett pihenőbútorban!

A napközbeni pihenés /főleg a mai felgyorsult világban/ egyre nélkülözhetetlenebb, hiszen nagy nyomás mellett, fáradtan lehetetlen kreatívan és új szemszögből rálátni egy-egy problémára. Csak úgy születnek új energiák és új gondolatok, ha mindenki frissen és stressztől mentesen tud alkotni.

Ebből az inspirációból kiindulva alkotta meg a G-Green a melletted lévő pihenőbútort, ami a BEMER kezelőegységével kiegészülve segít teljes kikapcsolódást biztosítani a számodra.

Hogyan használjam a Bemer pihenőfotelt?


1. Helyezd kényelembe magad a pihenőbútoron

2. Kapcsold be a készüléket az elején lévő bekapcsoló gombbal.

3. Válaszd ki az A1 megnevezésű kezelőegységet.

4. A kezelőegység kiválasztását követően válaszd ki az „intensity” menüt.

5. Az intenzivitás beállítását követően indíthatod a programot a jobb alsó sarokban található START paranccsal, és kezdetét veheti a kikapcsolódás.

6. A készülék a program lefutását követően automatikusan leáll. A középső főkapcsolóval tudod kikapcsolni a készüléket.

​A BEMER mint fizikai érterápia.
A jó vérkeringés a kulcs

A vérkeringés az emberi test ellátó rendszere. Tápanyagokkal és oxigénnel látja el
a szöveteket és a szerveket. Ugyanakkor a keletkező salakanyagokat eltávolítja és megtisztítja. ​Ennek a folyamatnak a 75 %-a a legkisebb véredényekben –
az úgynevezett mikrokeringésben – történik.

Nemzetközi Bemer Kongresszus volt - Budapesten!

Időpont: 2017. szeptember 30 - október 01.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Hélia****

​Budapesten került megrendezésre a kétnapos Bemer Nemzetközi Orvos Kongresszus. A rendezvényt nem csupán orvosok látogathatták, hanem minden egészség és Bemer iránt érdeklődő is! Orvosoknak 12 továbbképzési pont! ​ Egészségügyi szakdolgozóknak 18 továbbképzési pont! AEEK által akkreditálva.

Számos tapasztalt magyar szakember mellett, a kétnapos rendezvényen a feltaláló Prof. Dr. med Rainer Klopp is beszámolt legújabb kutatási eredményeiről.

A Bemer cég elnöke, Peter Gleim szintén jelen volt.​

​Kérjen ajánlatot
Levita termékünkre